Egy elektronikai márka, ami a bolygóra is figyel!

IT/Tudomány, 2023.02.19

Amikor az otthonunkba keresünk nagykonyhai eszközöket, akkor kétségkívül nem mindegy, hogy milyen minőség és márka kerül a lakásba.

Mosógép Teljesen mindegy, hogy hűtőszekrényről, mosogatóról, esetleg porszívóról van szó, ahhoz, hogy sokáig szolgáljon bennünket, muszáj egy kicsit mélyebbre ásni a témában. Egy tudatos vásárló ugyanis úgy választ termékeket, hogy tisztában van azzal, az általa választott márka milyen értékekkel rendelkezik.  

Ebben a cikkben bemutatjuk a legnépszerűbbeket, hátha így könnyebb lesz a választás.  

Márkás nagykonyhai gépek otthonra

Szerencsére egyre jobban értik az emberek itthon is, hogy miért fontos a minőségi elektromos eszköz. Nem mindegy ugyanis, hogy egy megvásárolt készülék 1 vagy 5 évig bírja a strapát. Hiába olcsóbb az előbbi, ha egyszer alig pár használat után már megadja magát. Sem a javítás, sem pedig a csere nem lesz olcsó mulatság.

Az onlineMárkaboltok Whirlpool termékeiben azonban garantáltan megbízhatunk. Amellett, hogy már régóta a piacon vannak, folyamatosan igyekeznek megújulni, innovatív berendezéseket tervezni és készíteni. A 111 éves vállalat tényleg felelősséget vállal és nemcsak az általa forgalmazott termékekért, hanem a bolygóért is. 2022-ben beválasztották a Dow Jones Fenntarthatósági Világindexbe, ezzel elismerve, hogy a cég felelős és etikus, az üzletpolitikájuk ezt az irányt igyekszik tartani.  

A Whirlpool sikere

Az elnök elmondása szerint igen büszkék arra, hogy díjazták mindazt, amit csinálnak. A környezeti és a társadalmi fenntarthatóság fontos ügy, amit igyekeznek egyre komolyabban venni. Globális erőfeszítéseket tesznek az üzleti működésük kapcsán, de persze nem feledkeznek meg a termékinnovációról sem.  

A közel 70 ezer alkalmazott világszerte elhivatottan képviseli a céget. Napról napra keményen dolgoznak azért, hogy a vállalat jelentős változásokat tudjon végrehajtani. A Whirlpool javítani szeretné az életet otthon és természetesen az egész Földön. Ez persze nem könnyű, főleg a mai világban, de ők jól tudják, hogy nem is lehetetlen.  

Új beruházások

2022-ben a cég folytatta mindazt, amit korábban elkezdett és amit célul tűzött ki 2030-ra. Ezáltal csökkentik az éghajlati hatást és megpróbálják az évtized végére a nettó nulla CO2 kibocsátást elérni mind az üzemekben, mind a műveletek során. A Whirlpool csatlakozott az Egyesült Államok Energiaügyi Minisztériumának Climate Challenge szervezetéhez, ezáltal igyekeznek minimálisra redukálni a szén-dioxid-kibocsátást. Emellett fontos szempont számukra továbbá az energiamegtakarítás is, amit a gépeikben is próbálnak a lehető legjobban kihasználni.

Ha tehát úgy döntünk, hogy új elektronikai, nagykonyhai gépekre van szükség otthon, szeretnénk új mosógépet, hűtőszekrényt, esetleg mosogatógépet, akkor mindenképpen fontoljuk meg a dolgot. Ne hozzunk elhamarkodott döntéseket, hiszen egy jó vásárlással akár 8-10 évig sem kell új eszközt vennünk.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!