Hogyan lesz hosszú életű a vezeték nélküli porszívó?

IT/Tudomány, 2021.11.19

A modern eszközök gyakori problémája, hogy mindig sokkal hamarabb mennek tönkre, mint ahogy azt igazán várná az ember.

Roidmi Bár biztos vannak olyanok, akik számára sajátos varázzsal bír az, ha újabb és újabb modellekre cserélhetik le eszközeiket, azért a többség úgy van vele, ha már beruházott egy komolyabb készülékbe, akkor ne kelljen a közeljövőben búcsút vennie tőle.  

Hogyan válasszunk hosszú életű készülékeket?

Szerencsére vannak olyan megbízható márkák, amelyek olyan gépeket, eszközöket gyártanak, amelyek hosszú életűek, és még akkor sem hagynak minket cserben, ha idővel mégis rászorulunk arra, hogy a készülék vagy gép egyes részeit kicseréljük.  

Éppen ezért, ha azt szeretnénk, hogy az eszközeink egyszerre legyenek modernek, hatékonyak és hosszú életűek, akkor olyan megbízható márkától vásároljunk, ahol arra is gondot fordítanak, hogy az idővel elkopó, esetleg elromló alkatrészek cseréjét lehetővé tegyék.  

A vezeték nélküli porszívók esetében a Roidmi.hu oldalon kiegészítők és alkatrészek egyaránt elérhetőek.

Tartsuk karban készülékeinket!

A legtöbb háztartási eszközre és gépre igaz, hogy némi odafigyeléssel jelentős mértékben megnövelhetjük élettartamukat. A karbantartás az esetek legnagyobb részében sem sok időt, sem különösebb anyagi ráfordítást nem igényel, mégis nagyon sokat jelent abban a tekintetben, hogy meddig fognak működni a készülékeink.

Így vigyázhatunk a vezeték nélküli porszívónkra

A vezeték nélküli porszívó karbantartásához mindössze némi odafigyelésre van szükség. Érdemes időnként ellenőrizni a keféket, például azért, hogy nem csavarodtak-e rájuk hajszálak, amelyek nemcsak rontják a háztartási készülék hatékonyságát, hanem hosszú távon a kefék megrongálódásához vezethetnek.  

Idővel a mozgó és forgó alkatrészek minden gépben cserére szorulnak, s ha időben gondoskodunk erről, akkor sokkal tovább élvezhetjük a vezeték nélküli porszívónk előnyeit is.

Bár nem mindenki gondol erre, de bizonyos időközönként a takarításra használt gépeket is muszáj takarítani. Pontosan úgy, ahogy a portalanításra használt törlőkendőt is ki kell tisztítani, hiszen koszosan nem vesszük túl sok hasznát. A vezeték nélküli porszívó esetében sincs ez másképp. A szűrők rendszeres tisztításával és alkalmankénti cseréjével sokat teszünk magunkért is és a porszívóért is.

A kulcsfontosságú fali dokkoló

Bár nem alkatrész, mégis a vezeték nélküli porszívók kulcsfontosságú eleme a fali dokkoló. Ez az az eszköz, amellyel megteremtjük egyszerre a helyét is a porszívónak, ami csak keveset foglal el a térből, ugyanakkor mindig kéznél van, másrészt pedig ez tölti fel a porszívót, ami nélkül az egész egyszerűen használhatatlanná válik.  

Szerencsére a Roidmi.hu-nál gondoltak erre is és éppen ezért elérhető náluk a Roidmi fali dokkoló is, integrált töltővel, amely ráadásul passzol az S2, az X20, az X30, sőt, az X30 Pro modellekhez is.  

A Roidmival sosem kerülsz bajba, és sokáig örülhetsz a vezeték nélküli porszívódnak!

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!