Járványügyi mobilközpont

IT/Tudomány, 2019.10.20

Ha meghibásodik valamely műszaki cikkünk, csak karanténba kellene helyeznünkpár napra, azonban sajnos a statisztikák szerint ez nem oldja majd meg aproblémánkat.

Huawei klinika A “járvány” talán nem terjed tovább, de a készülék továbbra is csak kínlódva működik majd. Akkor mi a megoldás? Próbáljuk időben felismerni a “betegség” első jeleit, és minél előbb szakemberhez fordulni vele, különben aztán tényleg borítékolható pár nap karantén.

A Huawei Honor 10 esettanulmányának segítségével te is megismerheted a baljós tüneteket és a hozzájuk kapcsolható legésszerűbb teendőket.

“Látási” nehézségek

A legrosszabb, amikor forog a föld, és elhomályosul a világ. A Honor 10 hátlapi kamerája például, ritkán romlik el csak úgy magától, mégis megeshet, hogy egyik pillanatról a másikra feladja a küzdelmet. A leejtés vagy beázás hatására jelentősen sérülhet, a helyreállító kezelés ezért 45 percet is igénybe vehet.

A kijelző szintén a leejtés következtében sérül meg leginkább, de előfordulhatnak pixelhibák, besárgult fehér háttér, illetve víz okozta foltok is. Sokszor az érintőpanel működésképtelensége is tipikus tünet lehet. A javítás kb. 20-45 perc.

“Légúti fájdalmak”

A készülékben több hallójárat, hangszóró és egy érzékeny torok, mikrofon is található. A járvány előrehaladása talán e szerveket is érintheti, így ezek mindegyike külön cserélhető, még a jack csatlakozó is. Az eljárás mindössze 45 perces.

Ízületi bántalmak

Egy sajgó, enervált rendszer bizonyára okkal nem dolgozza fel a tápanyag forrását. Ha a töltőcsatlakozó nem tölt, vagy nehezen csatlakozik a PC-hez, akkor valószínűleg az alkatrész cseréje megoldja a problémát.

Hirtelen “ájulás”

Egy zárlatos, felpuffadt akkumulátor az egész kijelzőt kifeszítheti a készülékházból, s akár teljesen működésképtelenné válhat telefonod. Mindez további költségeket eredményezhet, és csökkenhet a gyári teljesítmény is. A javítás kb. 15 perc.

Néhány horzsolás

Amennyiben kopott, karcolt vagy elhajlott a készüléked hátlapja, akkor ezen alkatrészt kellene átültetni. Sajnos sérült háznál ugyanis gyakran előfordul, hogy nem működik megfelelően a kijelző sem. A beavatkozás azonban csak 45-60 perc.

A lélek betegsége

Nem árt odafigyelned a mobilod lelkére, azaz rendszerére is! Egy szoftverfrissítés felér egy műszaki pszichoterápiával! De kérhetsz még régió váltást, magyarosítást vagy hálózat függetlenítést is.

Most már tisztában vagy a tünetekkel és azok kockázataival. Ha te sem szeretnéd, hogy telefonod napokig karantén alá kerüljön, akkor egy gyors és precíz szervizt kell választanod. A Huawei Klinika minden Huawei típusra tud azonnali gyógymódot!
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!