Profizmus az irodában szoftverek terén is

IT/Tudomány, 2022.11.29

Egy iroda vezetése nehéz feladat. Szerteágazó tevékenységek összefogása, többféle projekt kézben tartása, egyidejűleg pedig a munkatársak koordinálása komoly fegyelmet és odafigyelést kíván.

Tárgyalás Bármilyen irodáról van szó, ügyvédi, építész vagy akár marketing ügynökségről, mindenhol szükség van arra, hogy a munkafolyamatok átláthatóan és pontosan történjenek.

Az iroda működését alapvetően befolyásolhatja az, hogy képesek-e a vezetők kézben tartani a napi, heti és havi feladatok ütemezését. Amennyiben hiba csúszik a gépezetbe és határidők felejtődnek el, ez akár végzetes is lehet a vállalkozás szempontjából. Az elégedetlen megrendelő legközelebb már a konkurenciához fog fordulni és ügyfélvesztéssel is számolhatunk.

Mit tehetsz irodád gördülékeny munkavégzése érdekében?

Támogasd munkatársaid és saját munkádat is szoftverekkel! A MasterKeys irodai szoftverei lehetővé teszik azt, hogy soha ne csússz ki egyetlen határidőből sem, informatikusaid megfelelő szoftverkörnyezetben tudjanak fejleszteni, adatbázisaid naprakészek legyenek, és ütős vizuális anyagokat tudjatok készíteni.

Bemutatjuk a Microsoft Project-et, amivel az iroda projektjei jó kezekben lesznek

A projektek könnyen követhetőek a program segítségével, hiszen hozzá tudod rendelni a csapattagokat, a munkát és a határidőket. Az irányítópult segítségével folyamatosan láthatod a projekt részleteit és a csapattagok tevékenységét, valamint automatizált folyamatokat is létrehozhatsz. Egy kézben tarthatod a projektet és nem fog szétcsúszni, ha valaki nem megfelelően teljesít.

Acces, az adatbázisok guruja

Az Access segítségével bármilyen adatbázis felépíthető. Nyomon tudod követni a készletet, a partnereidet, vagy akár az üzleti folyamatokat. Adatot tölthetsz bele, vagy importálhatsz ki belőle, és kielemezheted a táblák tartalmát.

Visio, hogy vizuális anyagaitokkal tényleg odategyétek magatokat

A Visio a diagram készítés mestere! Bármilyen elképzelés könnyedén megvalósítható vele, látványos és lenyűgöző ábrákat tudtok készíteni. A folyamatábrák és a diagramok különleges vizuális látványt nyújtanak, és bármilyen előadás vagy prezentáció feldobható vele, sőt online közösen is szerkeszthető, így interaktív együttműködésre is alkalmas.

Visual Studio, a fejlesztők segítsége

A program az informatikusok részére nyújt segítséget azzal, hogy többféle programozási nyelvet támogatva olyan fejlesztőkörnyezetet biztosít, amely az új szellemi termékek létrehozását maximálisan elősegíti.  

Ha igazán profin szeretnéd működtetni vállalkozásodat, vagy nagyvállalati környezetben dolgozol, akkor a fenti szoftverek segítségedre lesznek abban, hogy minden határidőre elkészüljön, mindenki tisztában legyen a napi, heti feladataival és a rá leosztott munkafázissal.

A szoftvereket kizárólag jogtiszta forrásból szerezd be, amely nagyon egyszerű, hiszen maga a szoftver már egyetlen kattintással letölthető, csupán a szoftverlicenc megvásárlására kell odafigyelned.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!