Szabadalmazott új technológiák a tonerek történetében

IT/Tudomány, 2021.11.25

A lézernyomtatás feltalálója egy új technológiát szabadalmaztatott, amivel a legjobb minőségű nyomtatást tudja garantálni a legkedvezőbb áron. És ami a legjobb: nem csak egy típusú nyomtatóhoz!

Toner
A TonerPartners.hu csapata utánajárt, hogy mit takar ez az újfajta eljárás, és kinek lehet előnyös.

Az alternatív tonerekről általában

Sokan még mindig ódzkodnak az alternatív tonerek vásárlásától. Pedig az előállítási technika egyre inkább fejlődik, ezzel nagyjából ugyanolyan magas szintű nyomtatási minőséget képesek biztosítani, mint az eredeti gyártók által forgalmazott patronok.

Mivel az alternatív vagy kompatibilis tonereket jellemzően Ázsiában gyártják, érthető a bizalmatlanság.

A keleti földrészen koránt sincs annyi és olyan minőségi ellenőrzés, amihez Európában szokva vagyunk. A minőségi tanúsítvánnyal nem rendelkező cégeket jobb, ha messziről elkerülöd, mert a rossz minőségű patron egyrészt akár a nyomtatódban is tartós károsodást okozhat, másrészt akár egészségügyi szempontból is ártalmas lehet.

A TonerPartners.hu webáruházában csak megbízható, jó minőségű, bevizsgált alternatív vagy kompatibilis tonerek arzenálja vár.

Ha viszont találsz egy megbízható partnert, a nyomtatási költségeid jelentősen lecsökkennek, anélkül, hogy a minőségről le kéne mondanod.

Alternatív toner a Xeroxtól

A Xerox alternatív festékkazettáit a 10 legnagyobb gyártó különböző nyomtatóihoz tudod használni. Az eredeti gyártók árainál lényegesen olcsóbban, nagyjából 25-35%-kal kedvezőbben tudod beszerezni.  

Sokan attól tartanak, hogy az alternatív festékkazetták kevesebb kinyomtatott oldalt eredményeznek, de ez a Xerox esetében nincs így. Sőt, vagy megegyezik a nyomtatható oldalszám az eredeti tonerével, vagy meg is tudja haladni azt, ezzel még költséghatékonyabbá téve a nyomtatást.

A technológia annyira elismert és megbízhatónak számít, hogy a Xerox festékkazetták használata nem hatálytalanítja az eredeti gyártó alapgaranciáját.

A cserekazettákra a teljes élettartam alatt 100%-os garanciát vállal a cég. Ami alatt nem csak azt értik, hogy ha a toner anyagában vagy kivitelezési hiba felmerülne, akkor díjmentesen cserélik. Azt is értik a 100%-os garancia alatt, hogy ha normál használat mellett bizonyíthatóan az alternatív kazetta okozott a nyomtatóban maradandó károsodást, akkor az összes kapcsolódó javítási költséget megtérítik.

Újítások

Az ultrahangos hegesztés garantálja, hogy az egyes részek között semmilyen hézag nem marad, így elkerülhető a festékszivárgás.

A másodlagos tisztítórendszer még magasabb nyomtatási minőséget biztosít a toner tisztán tartásával, és hogy nem keletkezik felgyülemlett festék a festékhenhengeren.

Az előállítás során különös figyelmet fordítanak arra, hogy a DecaBDE nevű rákkeltő anyag ne kerüljön felhasználásra.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!