Titkosított dokumentum kiküldése digitálisan, egyetlen gombnyomással

IT/Tudomány, 2022.06.19

Napjainkban még mindig sok vállalatnak jelent nehézséget a különféle munkaügyi dokumentumok eljuttatása a dolgozók számára.

CHEQ A legtipikusabb például a havi bérjegyzék, amely időt és energiát vesz el, és jelentős terhet ró a munkaügyi részlegekre.

Digitális eszközök alkalmazása 

A vírushelyzet még több nyomást helyezett a cégekre, hiszen a kockázat minimalizálása érdekében csökkenteni kellett a személyes kontaktust, és egyre több technológiai fejlesztést kellett beiktatni. Ez pedig magával hozta az igényt a digitális eszközök egyre szélesebb körben történő bevezetésére.

Titkosított dokumentumok kiküldése könnyedén megoldható a CHEQ új funkciója révén. A belső kommunikációs megoldás nemcsak az általános információáramlást teszi lehetővé, hanem a HR folyamatok digitalizálása által rengeteg időt takarít meg, melyet értékteremtő feladatokra lehet fordítani.  

Egy praktikus funkció, melynek segítségével bármely munkaügyi dokumentum elküldhető a munkavállalóknak biztonságosan, digitálisan, egyetlen gombnyomással. A borítékolás kivezetésével, sokkal környezettudatosabban, és gyorsabban eljuttathatók a hivatalos iratok.

Titkosított dokumentumok kiküldésének körülményei 

Az egyes dolgozóknak kiküldendő titkosított dokumentumok többfélék lehetnek, például havi bérjegyzék, éves jövedelemigazolás, egy tájékoztató a béremelés kapcsán, személyes bónuszról szóló értesítés, munkáltatói igazolás. Ezen dokumentációk titkosított módon történő küldésének alapelvárásai, hogy papírmentes legyen, biztonságos, és lehetőleg gyors.

A CHEQ megteremti az egy gombnyomás általi küldés lehetőségét. Ehhez elegendő feltölteni a dokumentumot, melyet a rendszer automatikusan titkosít. A dokumentum nevében megtalálható egyedi azonosító segítségével célzottan a megfelelő felhasználóhoz rendeli, ezáltal könnyen eljuttatható a munkavállalónak az adott hivatalos irat. A dokumentum megnyitásához egy jelszót is küld SMS-ben, melyet nem tárol el, csupán a titkosított fájlt.

Kinek ajánlott a CHEQ általi titkosított küldés funkció? 

Tulajdonképpen minden vállalkozásnak javasolt, különösen azoknak, ahol nehezebb utolérni a munkavállalókat hagyományos módokon. Például a fizikai dolgozókat alkalmazó vállalatoknak rengeteg segítséget nyújt a munkaügyi dokumentumok kiküldésének digitális megoldása. A CHEQ funkciója nagy könnyebbséget jelent olyan cégeknek is, amelynél a munkavállalók több telephelyen dolgoznak, különböző területen tevékenykednek.

Tökéletes például futárokat, területi képviselőket foglalkoztató vállalatoknak is. A folyamatosan utazó dolgozók elérése egyszerűsödik, a dokumentumok kiküldése gördülékenyen megvalósítható.

Kölcsönzött munkaerő esetén talán ez az egyetlen járható út, tekintve, hogy a munkavállalók különböző vállalatoknak dolgoznak, eközben a szükséges dokumentumokat ugyanúgy biztosítani kell. Érdemes kiváltani a hagyományos borítékos kiküldést digitális titkosított módszerrel!

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!