Védd az okosórád okosan!

IT/Tudomány, 2022.10.20

Az okosórák napjainkban számos megjelenésben, formában és funkcióban elérhetők, azonban mind az új generációs eszközöknek, mind pedig a régebbi modelleknek szüksége van védelemre.

Okosóra Emellett ma már nemcsak számítástechnikai eszközként működnek, hanem kifejezetten esztétikus kiegészítőként is szolgálnak.

Hasznos kiegészítők, amelyekre szükséged lehet

Az okosóra vásárlásának egyértelműen legsarkalatosabb pontja a megfelelő eszköz kiválasztása, azonban a hozzáillő tartozékokról sem szabad megfeledkezni: ez esetben a hellowatch.hu kiegészítői között bátran válogathatsz. Töltőt persze találsz az okosórád csomagjában, viszont ha fontos számodra a gyors töltés esetleg egyszerre több eszköz esetében is, akkor egy 3 vagy 4 USB csatlakozós gyorstöltő kifejezetten jó választás lehet.

Akár strapabíró órád van, akár egy finomabb és sérülékenyebb modellel rendelkezel, ajánlott a képernyőt kijelzővédő fóliával ellátnod. Nem bízol eléggé a fóliákban? Semmi gond, a fejlesztők erre is gondoltak, ezért születtek meg a masszív screen protektorok, amelyek hatékonyan fedik le a mini képernyőt.

Az órád szíját is kedvedre váltogathatod, ha éppen sportolni mész akkor egy ellenállóbb gumiszíjra, ha pedig egy munkaebédre készülsz, akkor egy elegáns fémszíjra. Ehhez pedig a megfelelő óraszíjadapterek is elengedhetetlen darabok, amelyen szintén rengeteg színben és fazonban elérhetőek.

Valami extrára vágysz?

A megszokott 25 cm-es töltő- és adatkábelek mellett szerezz be egy akár 50, vagy 100 cm-es kábelt, ezekből is számtalan szín áll rendelkezésre. Jogosan vetődik fel a kérdés, hogy mi szükség van egy méteres töltőkábelre, a válasz pedig mi sem egyszerűbb: buszokon, vonatokon, köztereken is töltheted eszközeidet, miközben épp viseled.

Okosórákhoz éppúgy készültek érintőtollak, mégpedig mini kivitelben, hiszen nem mindenki tudja egyszerűen menedzselni az apró felületet. Könnyebben, pontosabban, és ami a legfontosabb, hogy a zsíros foltok és maszatolás is elkerülhető a segítségükkel. A Stylus Mini érintőtollaival értelemszerűen nem csak az okosórák, hanem más okoseszközök is könnyedén működtethetőek.

További kellékek a maximális kényelemért

Hosszabb útra indulsz, vagy tudod, hogy nem lesz elektromos hálózat a közeledben? Ne indulj el powerbank nélkül! Kompakt és praktikus, kicsi és nagy méretű powerbank készletből válogathatsz kedvedre, hogy ne maradj töltés nélkül rövid időre sem. Okosórákhoz, tabletekhez és telefonokhoz is hatékony áramforrást biztosítanak.

A vezeték nélküli fülhallgatók szintén aranykorukat élik, egyes modelljeik kifejezetten praktikus kiszerelésben kaphatóak, töltőjükkel együtt egy zsebben elférnek. A Bluetooth headsetek hosszú üzemidővel bírnak, hogy megszakítás nélkül élvezhesd kedvenc dalaid, vagy beszéld meg a napi teendőket. A nagyobb vezeték nélküli fülesek pedig dizájnosan segítenek kizárni a külvilág zaját.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!