80 éves férfi rántott bozótvágó kést Veszprémben

Kék hírek, 2023.02.03

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult eljárás az ellen a 80 éves férfi ellen, aki bozótvágókéssel fenyegette meg haragosát.

Bozótvágó kés
2023. február 2-án délelőtt érkezett a bejelentés a rendőrség ügyeletére, mely szerint egy férfit bozótvágó késsel támadtak meg Veszprémben.  

A vitát egy parkolási konfliktus robbantotta ki a bejelentő és ott egy ingatlannal rendelkező férfi között. A 80 éves férfi, hogy szavai súlyának nyomatékot adjon, egy faágra húzott kábeldarabot vett elő, amellyel többször is megütötte haragosát. Az ütlegelésnek azután lett vége, hogy a sértett elvette a kábeldarabot az idős férfitól és eldobta. Ezután azonban a férfi egy méretes bozótvágó kést vett elő a csomagtartójából, majd azzal fenyegette meg haragosát, annak hozzátartozói előtt.  

Az agresszív férfit a rendőrök a helyszínen elfogták, majd a Veszprémi Rendőrkapitányságra szállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, ellene felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!