A TEK szabadította ki a kisfiút, akivel apja zárkózott be a lakásukba

Kék hírek, 2023.01.19

A budapesti rendőrök a Terrorelhárítási Központ munkatársaival közösen fogták el azt a férfit, aki a gyanú szerint bántalmazta élettársát, majd közös gyermekükkel bezárkózott a III. kerületi lakásukba.

TEK elfogás, óbudai bántalmazó
A BRFK ügyeletére január 17-én érkezett a bejelentés, mely szerint egy férfi bántalmazta élettársát, majd a közös gyermekükkel bezárkózott a lakásukba. A segítségért kiabáló nőhöz a kerületi rendőrkapitányság járőrei, valamint a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály nyomozói vonultak ki a III. kerületi Szentendrei úton található házhoz. A lakásból kirohant a nő, majd a rendőröknek elmondta, hogy élettársa megverte, közös gyermekükkel pedig bezárkózott a lakásukba.

Az agresszív férfit a TEK kommandósai fogták el január 18-án hajnali fél 2 előtt, majd átadták a rendőröknek, akik a kerületi rendőrkapitányságra állították elő. A kisfiúnak szerencsére nem esett baja.  

A BRFK III. Kerületi Rendőrkapitányságán a férfit a nyomozók kapcsolati erőszak bűntett, könnyű testi sértés bűntett, valamint kiskorú veszélyeztetése bűntett gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását is. A férfi a bűncselekmények elkövetését tagadta.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!