Andrássy úti Louis Vuitton betörés: További tetteseket keresnek

Kék hírek, 2024.04.19

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozása alapján kiderült, hogy legalább négyen vettek részt az Andrássy úti Louis Vuitton márkabolt kirablásában, két embert még keresnek a rnedőrök.

Luxusboltot raboltak ki Egészen szürreális bűnügy történt április 15-én hajnali fél 3-kor, amikor is egy személyautóval törték be az Andrássy úti Louis Vuitton márkabolt kirakatát, majd nagyértékű táskákat, napszemüvegeket és öveket loptak el, több tízmillió forint értékben. A feltételezett tettesek közül kettőt, egy montenegrói és egy horvát férfit még aznap elfogtak az egyenruhások, a lopott tárgyak jelentős része is előkerült.  

A két elkövetőt jelentős értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették. A bíróság azóta elrendelte a letartóztatásukat is.  


A gyanúsított társait azóta is keresi a rendőrség. A merész rablásról egy kamerafelvételt is megosztott a BRFK a közösségi oldalán.

A bűncselekmény elkövetésének valamennyi részletét a Budapesti Rendőr-főkapitányság a büntetőeljárás sikere érdekében a nyomozás kezdeti szakában nem hozta nyilvánosságra.
(Webrádió)

Címkék

Louis Vuitton betörés BRFK
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!