Apácának, majd egy kiskorú lánynak is szexet ajánlott egy férfi, vádat emeltek ellene

Kék hírek, 2023.06.02

Vádat emelt a Budaörsi Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki tavaly májusban szexet ajánlott egy apácának, novemberben pedig egy kiskorút próbált rávenni közösülésre Budaörsön - tudatta a Pest Vármegyei Főügyészség pénteken az MTI-vel.

Apáca A vádirat szerint a férfi egy budaörsi ház külső felújításán dolgozott, amikor felfigyelt egy apácára, akit az utcán leszólított, és azt ajánlotta neki, hogy szexuális cselekmény végzése céljából menjen be vele az épülő házba. A nő a helyszínről elsietett, de ekkor nem fordult a hatóságokhoz.

Tavaly november 30-án a férfi ugyanazon a házon dolgozott, amikor egy arra sétáló, tizennégy évesnél fiatalabb lánynak szexuális ajánlatott tett. A kislány ezt hallva el akart menni, de a férfi megragadta a karját. A lánynak sikerült kiszabadulnia a szorításból, és elmenekült.

A Budaörsi Rendőrkapitányság a két esetről feljelentés alapján szerezett tudomást, a férfit rövid idő alatt azonosította, majd elfogta. Az ügyben a Budaörsi Járási Ügyészség az elkövető ellen eredménytelen rábírással elkövetett szexuális visszaélés miatt emelt vádat - olvasható a közleményben.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!