Az 1-es villamos helyett pótlóbusz közlekedik egy szakaszon az első két novemberi hétvégén

Kék hírek, 2023.11.02

Az 1-es villamos helyett pótlóbusz közlekedik a Puskás Ferenc Stadion és a Népliget között pályakarbantartás miatt az első két novemberi hétvégén - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön.

Az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint az 1-es villamos vonalán a Hungária körút és a Salgótarjáni utca kereszteződésében a villamospálya karbantartását végzik.

Az 1-es villamos csak a Bécsi út/Vörösvári út és a Puskás Ferenc Stadion, illetve a Népliget és Kelenföld vasútállomás között közlekedik november 4-én és 5-én, valamint 11-én és 12-én, szombaton és vasárnap. Az 1-es villamos helyett 1-es jelzéssel pótlóbusz közlekedik a Puskás Ferenc Stadion és a Népliget között - írták.

A BKK Kelenföld, illetve Kelenföld vasútállomás térségéből Újpestre, illetve az Árpád híd pesti hídfő térségébe történő utazások esetében a 4-es metró, Kálvin téri átszállás után a 3-as metró igénybevételét ajánlja. Kelenföld, illetve Kelenföld vasútállomás térségéből a Puskás Ferenc Stadion térségébe, illetve Zuglóba irányuló utazások esetében a 4-es metró, Keleti pályaudvari átszállással a 2-es metró igénybevételét javasolja.

Az Újpest felől érkező, Dél-Pest felé utazók számára az 1-es villamosra való átszállás helyett a 3-as metró igénybevételét ajánlja a társaság.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!