TV műsor

Az 1-es villamos vonalán tartott ellenőrzést a BRFK és a BKK

Kék hírek, 2021.06.06

Az 1-es villamos vonalán tartott ellenőrzést a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), az akció során két körözött embert fogtak el a rendőrök - tájékoztatta a BKK vasárnap az MTI-t.

A BKK közleményében emlékeztetett, az utasok biztonságáért tart rendszeres ellenőrzést a közösségi közlekedési eszközökön a BRFK és a BKK a nemrégiben kötött stratégiai partnerség alapján.

Ezúttal csütörtökön tartottak ellenőrzést az 1-es villamos vonalán, a megállóhelyeken és környékükön. Az akcióban a villamosmegállók közelében két körözött embert fogtak el a rendőrök. Közterületi alkoholfogyasztás miatt egy, míg koldulás szabálysértés miatt két emberrel szemben szabtak ki helyszíni bírságot. Megbüntettek négy, tilos jelzésen áthaladó, valamint öt, szabálytalanul az úttesten közlekedő gyalogost - írták.

A BKK közölte, a társaság és a BRFK a stratégiai együttműködésben kiemelten kezeli a fővárosi közösségi közlekedést igénybe vevők biztonságát. A megállóhelyeket és környéküket, valamint a buszsávok szabályos használatát rendszeresen ellenőrzik, és a lakossági visszajelzéseket is figyelembe véve további hasonló fokozott ellenőrzések is várhatóak - írták.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!