Baltával és késsel felfegyverkezve örjöngött egy férfi Ecsegen

Kék hírek, 2022.12.01

A Pásztói Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, könnyű testi sértés és rongálás vétség megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 30 éves férfi ellen, aki baltával és késsel felfegyverkezve fenyegetett meg egy családot.

Bántalmazás Ecseg A 30 éves férfi november 27-én délután jelent meg egy ecsegi kocsmában, ahol előbb szóváltásba keveredett egy ott tartózkodó 15 éves ecsegi fiúval, majd arcon ütötte. A férfi azonban nem hagyta annyiban, az utcán összeszólalkozott a fiatal 39 éves apjával is, akit szintén bántalmazott. Ezután az örjöngő férfi hazarohant és magához vett egy baltát, valamint egy kést, majd a bántalmazott család házához ment, ahol megrongált két személyautót. A férfi azonban nem érte be ennyivel és a baltával a családra törte a ház ajtaját, majd engedély nélkül behatolt. Az ott élő család megijedt a felfegyverkezett férfitől és elmenekültek az ingatlanból. A baltával történt behatolás következtében apa és fia, valamint a házban lakó női ismerősük is megsérült az üvegszilánkoktól.  

A dühöngő férfit végül a Pásztói Rendőrkapitányság munkatársai fogták el, örizetbe vették, majd kezdeményezték letartóztatását is.
(Webrádió)

Galériánk

Bántalmazás Ecseg Bántalmazás Ecseg
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!