Befejezték a helyszínelést a Tapolcánál történt halálos balesetnél

Kék hírek, 2022.01.01

Befejezték a helyszínelést Tapolcánál, ahol korábban négyen meghaltak egy vonat és személygépkocsi ütközésében - közölte a Mávinform szombat délután a Facebook-oldalán.

Négyen meghaltak egy vonat és személygépkocsi ütközésében Tapolcánál Tapolca és Badacsonytördemic-Szigliget között ismét közlekedhetnek a vonatok. A Budapest-Székesfehérvár-Tapolca vonalon a délután folyamán helyreállhat a menetrend szerinti közlekedés.

Délelőtt Tapolca közigazgatási területén, a 7345-ös számú úton egy vasúti átjáróban ütközött össze egy vonat és egy személyautó. A balesetben három fiatal férfi és egy fiatal nő a helyszínen életét vesztette, egy 17 éves nőt pedig életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopterrel vittek kórházba.

Dobó Zoltán, Tapolca polgármestere a város hivatalos közösségi oldalán azt írta: a tragédia miatt január 2-át gyásznappá nyilvánítja és kezdeményezi a MÁV-nál, hogy a vasúti átjáróba sorompót helyezzenek ki, mert több baleset is történt már ott.
(MTI)

Címkék

Baleset Tapolca

Galériánk

Négyen meghaltak egy vonat és személygépkocsi ütközésében Tapolcánál Négyen meghaltak egy vonat és személygépkocsi ütközésében Tapolcánál Négyen meghaltak egy vonat és személygépkocsi ütközésében Tapolcánál
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!