Befejezték a helyszínelést az M1-es autópályán történt tömegbalesetnél

Kék hírek, 2023.03.12

Újra zavartalan a forgalom az M1-es autópályán, Herceghalom közelében, ahol szombat délután történt tömegszerencsétlenség, amelyben 41 jármű ütközött össze és egy ember életét vesztette.

Újra zavartalan a forgalom az M1-esen a tömegbaleset helyszínén
Amint arról portálunkon több ízben is beszámoltunk, tömegszerencsétlenség történt az M1-es autópályán, Herceghalom közelében. 
A március 11-én, 14 óra 25 perckor történt balesetben összesen 41 jármű ütközött össze, egy 44 éves férfi életét vesztette, míg 39-en megsérültek, ketten életveszélyesen, tizenketten súlyosan, huszonöten pedig könnyebben. 

Az autópályát mindkét irányba, Budapest és Győr felé is lezárták, hiszen mindkét forgalmi sávban baleset történt. 

A mentés és az ellátás idejére a BKK és a Készenléti Rendőrség biztosított melegedőbuszt a helyszínen. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a baleset szemléjét március 12-én 5 óra 10 perckor fejezték be, a forgalom a főváros irányába hajnali háromnegyed 1-kor, míg Győri irányába 5 óra 15 perkor indulhatott meg. 

A rendőrség büntetőeljárás keretében, szakértők bevonásával vizsgálja a tömegszerencsétlenség körülményeit.

(Webrádió)

Címkék

Tömegbaleset Tömegszerencsétlenség M1

Galériánk

Újra zavartalan a forgalom az M1-esen a tömegbaleset helyszínén Újra zavartalan a forgalom az M1-esen a tömegbaleset helyszínén Újra zavartalan a forgalom az M1-esen a tömegbaleset helyszínén Újra zavartalan a forgalom az M1-esen a tömegbaleset helyszínén Újra zavartalan a forgalom az M1-esen a tömegbaleset helyszínén Újra zavartalan a forgalom az M1-esen a tömegbaleset helyszínén
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!