Benzinkúton verekedtek össze

Kék hírek, 2024.06.14

A Nagyatádi Járási Ügyészség garázdaság, rongálás és súlyos testi sértés miatt nyújtott be vádiratot azzal a két férfival szemben, akik előbb összeszólalkoztak, majd összeverekedtek egy dél-somogyi településen található töltőállomáson.

Benzinkúton verekedtek össze
A vádirat szerint a fiatalabb férfi már ittas állapotban tartózkodott annál a benzinkútnál, ahová az idősebb férfi tankolni érkezett 2023 októberében.  

A két férfi szóba elegyedett egymással, majd valamin összekülönböztek, melynek során a fiatalabb férfi ököllel kétszer is haragosa autójának motorháztetejére csapott, amely az ütéstől behorpadt.  

Az idősebb férfinak se kellett több, kiszállt a járműből, majd a benzinkúton kihelyezett mosókefével többször is megütötte a fején és a felsőtestén ellenlábasát.   

A megtámadott férfinak csontja tört, 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A gépkocsiban keletkezett kár meghaladt a 100 ezer forintot.

Az ügyészség a Nagyatádi Járásbíróságra benyújtott vádiratában mindkét férfival szemben felfüggesztett szabadságvesztés kiszabását javasolta.  

A verekedésről készült biztonsági kamera felvétel itt tekinthető meg!

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!