BKK: augusztus végéig lezárják a Csanády utca egy szakaszát

Kék hírek, 2022.06.24

Átépítés miatt hétfőtől augusztus végéig lezárják a XIII. kerületi Csanády utcát a Hollán Ernő utca és a Kresz Géza utca között, emiatt a 15-ös és a 115-ös busz, valamint a 76-os trolibusz módosított útvonalon közlekedik - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

A közlemény szerint a 76-os trolibusz a Keleti pályaudvar felé a Csanády utca helyett a Kárpát utca - Gogol utca - Váci út útvonalon közlekedik. A járat nem érinti a Hegedűs Gyula utca és Csanády utca (Lehel tér M) megállókat, viszont megáll a 75-ös trolibusz Ipoly utca és a 15-ös és 115-ös busz Gogol utca megállójában, a Lehel téren pedig az M3-as metrópótló busz Kőbánya-Kispest irányú megállójában.

A 15-ös és 115-ös buszok az északi végállomások, a Gyöngyösi utca és a Göncz Árpád városközpont felé a Szent István körút - Váci út útvonalon járnak. Az autóbuszok nem érintik a jelenlegi Szent István körút, Radnóti Miklós utca, Csanády utca (Lehel tér M) megállókat, ezek helyett a Szemere utcában kialakított ideiglenes megállóhelyen, a Nyugati pályaudvarnál a buszvégállomás mellett a Váci úton, valamint a 73-as trolibusz Balzac utcai megállójában állnak meg.

Felhívták a figyelmet arra is, hogy a 15-ös és a 115-ös buszok a belső-ferencvárosi szakaszon is módosított útvonalon közlekednek július 17-ig.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!