BKK: megemlékezés miatt változik a 2-es villamos és a 15-ös busz menetrendje szombaton

Kék hírek, 2023.02.24

Megemlékezés miatt változik a 2-es villamos és a 15-ös busz menetrendje szombaton 10.30 és 12.30 között - tudatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

Mint írták: a 2-es, a 2B és a 2M villamosok csak a déli végállomások és a Kossuth Lajos tér (Széchenyi rakpart) között közlekednek.

Ugyanebben az időszakban a 15-ös és a 115-ös buszok a Boráros tér felé a Kossuth Lajos tér és a Petőfi tér között módosított útvonalon, a Bajcsy-Zsilinszky úton és a József Attila utcán át járnak.

A 2-es, a 2B és a 2M villamosok nem érintik majd a Jászai Mari tér és az Országház, látogatóközpont megállókat, a Kossuth Lajos térnél pedig a Széchenyi rakparton lévő megállóban lehet felszállni a járművekre.

A Kossuth Lajos tér és a Szent István körút között a 15-ös és a 115-ös autóbusszal lehet utazni - tették hozzá.

A 15-ös és a 115-ös buszok a fenti időszakban nem érintik a Széchenyi utca, a Zrínyi utca, valamint a Dorottya utca (Vörösmarty tér) megállókat, de megállnak az Arany János utcánál a 9-es busz, a Hild téren és a Széchenyi István téren a 16-os busz, a Vigadó téren pedig a villamospótló busz megállóhelyén - áll a közleményben.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!