BKK: módosított útvonalon járnak a pesterzsébeti Mártírok útján közlekedő autóbuszok

Kék hírek, 2021.09.27

Építési munkálatok miatt a XX. kerületi Mártírok útja és a Határ út csomópontjában közlekedő autóbuszok módosított útvonalon járnak várhatóan szombatig - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfőn az MTI-vel.

A BKK közleménye szerint a 66-os, a 66B, a 148-as és a 966-os buszok Csepel, illetve Soroksár felé nem érintik a Mártírok útja/Határ út, a Szigligeti utca és a Kossuth Lajos utca megállókat. Helyettük a Határ úton a villamospótló autóbuszok megállóhelyén, illetve a Jókai Mór utcában a Thököly utcánál létesített megállóban állnak meg.

Az autóbuszok a Határ út, valamint Kőbánya-Kispest irányban a Mártírok útja/Határ út, a Szigligeti utca, illetve a Mártírok útja/Határ út megállókban nem állnak meg. Helyettük a Mártírok útja/Határ út megállóban a villamospótló autóbusz megállójában, illetve a Jókai Mór utcában, az 51-es villamos Thököly utca és a Jókai Mór utca/Határ út megállóiban állnak meg - írták.

A BKK közölte, a 123-as és a 123A autóbuszok a Határ út felé nem érintik a Szigligeti utca és a Mártírok útja/Határ út leszállóhelyeket, helyettük a Mártírok útja/Határ út megállóban a villamospótló autóbusz megállójában, illetve a Jókai Mór utcában, az 51-es villamos a Thököly utca és a Jókai Mór utca/Határ út megállóiban állnak meg.

Az autóbuszok Soroksár irányában nem állnak meg a Mártírok útja/Határ út, a Szigligeti utca és a Kossuth Lajos utca megállókban. Helyettük a Határ úton a Mártírok útja/Határ út, a Jókai Mór utcában a Thököly utca és Tátra tér, illetve a Kossuth Lajos utcában a Mártírok útja megállókban állnak meg - olvasható a közleményben.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!