TV műsor

BKK: társadalmi egyeztetés előzi meg a Mester utca korszerűsítésének tervezését

Kék hírek, 2021.03.26

Társadalmi egyeztetés előzi meg a IX. kerületi Mester utca Ferenc körút és Haller utca közötti szakaszának korszerűsítését, az érintett lakosok és a társág közvetlen környezetében rendszeresen közlekedők április 15-ig küldhetik el véleményüket a korszerűsítésről - tudatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

Mint írták, a ferencvárosi Mester utca felújításának előkészítése a BKK feladata, és a cég a Fővárosi Önkormányzattal és a IX. kerületi önkormányzattal együtt fontosnak tartja, hogy a jelentős változások a lakók, a közlekedők, valamint az utasok bevonásával valósuljanak meg.

A társadalmi egyeztetés célja, hogy a BKK megismerje az érintettek véleményét, és azok figyelembevételével élhetőbbé tegye a Mester utca Ferenc körút és Haller utca közötti szakaszát. A BKK 2021. április 15-ig várja a lakosok véleményét és észrevételeit a bkk.hu oldalon.

A vélemények összesítése, feldolgozása és értékelése után a társadalmi egyeztetés eredményét a BKK közzétesszi a honlapján, és felhasználja a felújítás előkészítéséhez szükséges tervek elkészítéséhez. A terveket azok kidolgozása után teszi közzé az oldalán.

A BKK jelezte: érdemesnek tartja felülvizsgálni az utca hálózati szerepét az egyéni gépjárműforgalom szempontjából, hogy például a gyaloglás, roller, kerékpár elsőbbséget élvezhessen.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!