Büntetőeljárás indult az Eszergom-Nyerges Rallyn történt halálos baleset miatt

Kék hírek, 2024.03.25

Három férfi és egy nő vesztette életét és nyolcan sérültek meg a vasárnapi Esztergom-Nyerges Rallyn történt balesetben, amelyben egy jármű lesodródott az útról és a nézők közé hajtott. A rendőrség a baleset körülményeit büntetőeljárásban vizsgálja - közölte a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-vel.

Több ember meghalt egy raliversenyen Lábatlan és Bajót között Azt írták, ketten életveszélyes, öten súlyos sérüléseket szenvedtek, egy ember könnyebben sérült. A halálos áldozatok között nincs gyermek.

A rendőrség a baleset körülményeit büntetőeljárásban vizsgálja. Halálos tömegszerencsétlenséget okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség elkövetésének gyanúja miatt folytatnak eljárást ismeretlen tettes ellen - tudatták.

A tájékoztatás szerint Lábatlan és Bajót között a 6-os kilométernél az egyik versenyautó letért a kijelölt útszakaszról, és az aszfaltozott úton, illetve az út menti füves területen tartózkodók közé hajtott. A baleset a nézők elől elzárt területen következett be, az ott tartózkodás tilalmára tábla is figyelmeztetett.

A baleset miatt megszakították a versenyt.

(MTI)

Galériánk

Több ember meghalt egy raliversenyen Lábatlan és Bajót között Több ember meghalt egy raliversenyen Lábatlan és Bajót között Több ember meghalt egy raliversenyen Lábatlan és Bajót között
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!