Burkolatjavítás miatt forgalomkorlátozás lesz az M0-s több szakaszán szombattól

Kék hírek, 2024.03.21

Burkolatjavítás miatt forgalomkorlátozás lesz az M0-s autóút több szakaszán március 23. és 27. között - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

Azt írták, a közlekedők március 23-án és 24-én, szombaton és vasárnap Pécel-Maglód, valamint Gyál-Vecsés térségében, március 26-án és 27-én, kedden és szerdán Gyál térségben számíthatnak sávzárásra, 80 kilométer/órás sebességkorlátozásra, és emiatt csúcsidőben jelentős menetidő-növekedésre.

A munkavégzésre és korlátozásokra a szakemberek előjelző táblákon és változtatható jelzésképű táblákon hívják fel a közlekedők figyelmét - tették hozzá.

A közlemény szerint szombaton és vasárnap az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán Pécel-Maglód térségében folynak hézagkiöntési munkálatok 7 és 17 óra között. A munkálatok ideje alatt egy sávon halad a forgalom.

Szombaton Gyál-Vecsés térségében az M0-s autóút M3-as autópálya irányába vezető oldalán a 34-36-os kilométernél, március 24-én, vasárnap ugyanezen szakasz másik oldalán, az M1-es autópálya irányába lesz majd munkavégzés. Emiatt 7 és 17 óra között a forgalom egy sávon halad.

Kedden Gyál térségében az M0-s autóút M3-as autópálya irányába vezető oldalán a 29-31-es kilométer között, március 27-én, szerdán az autóút másik, M1-es irányába tartó oldalán a 32-33-as kilométernél dolgoznak a szakemberek. A forgalom egy sávon halad 9 és 15 óra között - tudatta a Magyar Közút.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!