Buzogányt, szamurájkardot és hamis rendőrigazolvány-tokot találtak egy családnál Bagon

Kék hírek, 2023.11.29

A rendőrök elfogtak Bagon három férfit és egy nőt, akik bántalmaztak egy párt; lakóhelyeiken buzogányt, szamurájkardot, símaszkot, sőt, még egy hamis rendőrigazolvány-tokot is találtak - közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

Buzogányt, szamurájkardot és hamis rendőrigazolvány-tokot találtak egy családnál Bagon Azt írták, hogy új pszichoaktív anyagot vett a később elfogott nőtől egy férfi, azonban nem fizetett, ezért az asszony gázspray-vel lefújta, majd elvette a pénztárcáját.

A vevő testvére segítségével szerezte vissza a pénztárcát, amit nem sokkal később a nő családtagjai egy másik férfivel kiegészülve az utcán toroltak meg: a vevőre és várandós párjára támadtak.

A támadásban részt vevő három férfi ellen súlyos testi sértés bűntettének kísérlete, míg a nő ellen önbíráskodás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Azt is vizsgálják, köthetők-e hozzájuk további bűncselekmények - áll a közleményben.

(FOTÓ)
(MTI)

Galériánk

Buzogányt, szamurájkardot és hamis rendőrigazolvány-tokot találtak egy családnál Bagon Buzogányt, szamurájkardot és hamis rendőrigazolvány-tokot találtak egy családnál Bagon Buzogányt, szamurájkardot és hamis rendőrigazolvány-tokot találtak egy családnál Bagon
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!