Családon belüli erőszak miatt egy katona letartóztatását kéri az ügyészség

Kék hírek, 2021.04.21

Testi sértés, becsületsértéssel elkövetett kapcsolati erőszak és erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás miatt folytat nyomozást egy szerződéses katona ellen a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség.

A Központi Nyomozó Főügyészség az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében azt írta: az eddigi adatok szerint a szerződéses katonaként szolgáló férj hosszú évek óta - az azóta már nagykorúvá vált gyermekei jelenlétében is - rendszeresen bántalmazta, rángatta, lökdöste, fojtogatta feleségét.

Április 19-én debreceni otthonukban egy táblagépet követelt kiabálva a feleségétől. A nő azt mondta, ő nem tette el, de segít megkeresni, mire a férje bántalmazta, az udvaron a földre rántotta és a betonon több métert húzta.

A férfi ezután a házban konyhai eszközöket tört össze és közölte, addig fog törni-zúzni, amíg a felesége a tabletet oda nem adja. Ezután az asszonyt mosogatószerrel, olajjal, kávékrémporral és kólával öntötte le, és az édesanyja védelmére kelő gyermekét is bántalmazással fenyegette.

A nő a nyakán, a könyökén, a combján, valamint a szeme környékén könnyű sérüléseket szenvedett.

A férfi sem az őrizet elrendelése, sem a gyanúsítás ellen nem tett panaszt, a vallomástételt azonban megtagadta. A nyomozó ügyészség indítványozta a gyanúsított letartóztatását - olvasható az ügyészség közleményében.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!