TV műsor

Csomópontok újulnak meg Gödöllőn az M3-as autópálya-lehajtó térségében

Kék hírek, 2021.07.06

Megújul Gödöllőn a 2104-es Vác-Gödöllő összekötő út M3-as autópálya-csomóponttól a Haraszti úti csomópontig tartó szakasza az érintett csomópontok átépítésével; a beruházás csaknem 241 millió forint hazai forrásból valósul meg - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kedden.

A beruházás részeként az összekötő út és az M3-as autópálya csomópontjában Szada irányából külön jobbra kanyarodó sáv épül, Gödöllő városközpont irányából pedig a meglévő balra kanyarodó sávot hosszabbítják meg, ezzel is segítve az autópályára történő felhajtást. A projekt részeként a meglévő terelőszigetek is átépülnek térkő burkolattal. A Haraszti utcai csomópontban Gödöllő centrum irányából jelzőlámpás forgalomirányítással balra kanyarodó sávot alakítanak ki a forgalom minél zavartalanabb lebonyolítása érdekében.

A felújítási munkák során teljeskörűen megújul a burkolat, az útcsatlakozásokat és a kapcsolódó felületeket az új burkolat szintjére emelik, megújítják a burkolati jeleket és új forgalomtechnikai jelzéseket helyeznek ki, továbbá helyreállítják a csapadékvíz-elvezető rendszert is.

A Magyar Közút arra kéri a közlekedőket, hogy a munkaterület környezetében fokozott óvatossággal, a sebességkorlátozás betartásával közlekedjenek. A javítási munkák idején hosszabb menetidővel kell számolni, ezért ajánlott indulás előtt tájékozódni a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!