December 8-ig véleményezhetők a 224-es buszjárat januári megszüntetésével járó változások

Kék hírek, 2021.11.25

December 8-ig véleményezhetik az utasok az Újpalota és Rákospalota térségében több áruházat, szociális intézményt és lakóterületet összekötő 224-es buszjárat várható januári megszüntetésekkel kapcsolatos menetrendbeli változásokat - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-vel.

A BKK társadalmi egyeztetésre bocsátja a tervezett közlekedési változásokat, amelyek célja, hogy az érintett intézmények, áruházak gyors és kényelmes megközelítése továbbra is biztosítható legyen. A tervezett új menetrend szerint a fóti Auchan áruház XV. kerületi kapcsolatait az áruház által jelzett igények alapján a 125-ös busz bizonyos indulásainak meghosszabbításával biztosítja a BKK: a 125B jelzéssel induló új buszjárat a Bosnyák tértől a Hulladékhasznosító Mű megállóhelyig közlekedik a 125-ös busz vonalán, majd a Felsőkert utcán keresztül Fót, Auchan áruházig mindennap 10 és 15 óra között 60 percenként, ezen kívül kora reggel és késő este további néhány indulással - írták.

Az Észak-Pesti Kórház megállót a 231-es busz szolgálja ki: az Örs vezér tere végállomás felé a Bánkút utcától a Vasutastelep utca-Széchenyi út-Őrjárat utca útvonalon éri el a Szent Korona útját, így nem érinti a Kolozsvár utca megállót, helyette a 973-as busz Vasutastelep utca megállójában és a 224-es busz Észak-Pesti Kórház megállójában áll meg.

A javaslatokkal kapcsolatban az utasok észrevételeit a https://bkk.hu/fejlesztesek/tarsadalmi-egyeztetes linken várja a BKK.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!