Defektet kapott, majd több autót is letarolt egy kamion az M80-as főúton

Kék hírek, 2022.08.04

A kamion vezetője életét vesztette, egy embert életveszélyes, míg a baleset többi résztvevőjét jellemzően súlyos sérülésekkel szállították kórházba, az M80-as főúton történt tragédia helyszínéről.

Baleset-M80 A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint egy kamion haladt az M80-as főúton Csákánydoroszló közelében, amikor a jármű defektet kapott, melynek következtében több személyautót és egy kisteherautót is magával sodort, mielőtt áttörte a szalagkorlátot, majd az árokba csapodva felborult szerda délután. A baleset következtében a kamion és két személyautó sofőrje is a járművébe szorult. A helyszínre a körmendi és a szentgotthárdi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik azonnal nekiláttak a műszaki mentésnek. Áramtalanították a járműveket, majd feszítővágó és akkumulátoros orrfűrész segítségével álltak neki kiszabadítani a beszorult embereket a mentőkkel közösen. Az egyik sérültért mentőhelikopter is érkezett. A baleset következtében a kamion üzemanyagtartálya is megsérült, a szivárgást a lánglovagok szüntették meg. A roncsot egy daru és egy kamionmentő segítségével szállították el a helyszínről.  

Egy embert súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba, többen pedig súlyos sérülést szenvedtek - közölte Seffer Lilla.

A baleset 15 óra előtt történt, a rendőrök teljes szélességében lezárták az autóutat, a forgalmat a 8-as számú főútra terelték. A rendőrség tájékoztatása szerint a műszaki mentés szerda este befejeződött, azonban a zavartalan forgalom érdekében a helyreállítási munkálatok tovább folytatónak, ezért arra kérik az autósokat, hogy figyelmesen közlekedjenek.
(Webrádió)

Címkék

Baleset M80 Csákánydoroszló

Galériánk

Baleset-M80 Baleset-M80 Baleset-M80 Baleset-M80
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!