Dunába ugrott a mobiltelefon tolvaj

Kék hírek, 2023.03.24

Lopás vétség gyanúja miatt indult eljárás az ellen a férfi ellen, aki az egyik elegáns fővárosi szálloda recepciós-pultjából tulajdonított el egy mobiltelefont.

Rendőrség A férfi 2023. március 24-én hajnali 1 óra előtt tért be az egyik Apáczai Csere János utcában található, V. kerületi szállodába, majd a hotel recepciós-pultjából egy mobiltelefont lopott el. A szálloda biztonsági őre üldözőbe vette a férfit, aki a Jane Haining rakparton a Dunába ugrott és a túlpart felé kezdett úszni. A BRFK Tevékenység-irányítási Központja a szárazföldi egységek mellett riasztotta a Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság járőreit is, akik perceken belül a helyszínre értek, azonban a tolvaj passzív ellenállást mutatott és az időközben odaérő tűzoltóhajó segítségével is csak hosszas küzdelem árán sikerült kimenteni a vízből. A férfi teljes kihűlt, a mentők kórházba szállították.

Mint kiderült a 32 éves férfit letöltendő szabadságvesztés miatt körözték is, kórházi ellátását követően a rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását is.  

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!