Durva provokáció ért két rendőrt

Kék hírek, 2022.09.29

Hivatalos személy elleni erőszak gyanúja miatt tett feljelentést a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság, az ellen a páros ellen, akik az egyenruhások sokadik felszólítása ellenére sem igazolták magukat, sőt ellenálltak az intézkedésnek. Mint kiderült a rendőrök intézkedése szakszerű és jogszerű is volt.

Rendőrség Közúti ellenőrzést végzett egy rendőr páros 2022. szeptember 24-én este Balatonszemesen, melynek keretében megállítottak egy autóst és arra kérték a söfőrt és utasát, hogy igazolják magukat. Az eseményeket a férfi rögzítette, majd a rendőröket becsmérelve feltöltötte a Youtube videómegosztó portálra is. A férfi azonban nem először "keménykedett" a rendőrökkel, hiszen közösségi oldalán több olyan videó is látható, ahol az egyenruhásokkal szemben szándékosan provokatívan lép fel.  

A rendőrök intézkedése parancsnoki kivizsgálás után kiderült, hogy szakszerű és jogszerű is volt.  

 

Sőt, Molnár Gábor rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány az eseményeket követően köszönetét fejezte ki az intézkedésben résztvevő kollégáinak, akiket parancsnoki elismerésben is részesített.

A páros ellen hivatalos személy elleni erőszak gyanúja miatt indult eljárás, ugyanakkor becsületsértés miatt is nyomozás indult.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!