Egy 13 éves kislány is életét vesztette a horror balesetben

Kék hírek, 2022.09.07

Öten vesztették életüket abban a balesetben, amely kedd este történt a 37-es számú főúton Szerencs és Miskolc között, Bekecs közelében.

Baleset 37-es főút
Az elsődleges adatok szerint egy 46 éves szerencsi férfi haladt a 37-es főúton, amikor is a 24-es kilométernél a megengedett 60 km/h-ás sebességet jelentős túllépve átsodródott a szemközti forgalmi sávba, ahol összeötközött egy szemből érkező, szabályosan közlekedő személyautóval. A balesetet okozó autóban egy, míg a vétlen gépkocsiban négyen utaztak, mindannyian életüket vesztették.  

A férfi aki a balesetet okozta, nem használta a biztonsági övét, de sajnos a vétlen autóban hátul utazó 13 éves megyaszói kislány, valamint egy 38 éves bekecsi nő sem volt bekötve. A karambolban életét vesztette a kislány 37 éves, szintén megyaszói édesapja, valamint 19 éves alsódobszai rokonuk is.  

A Szerencsi Rendőrkapitányság halálos közúti baleset gondatlan okozása bűntett elkövetésnek gyanúja miatt indított eljárást az ügyben, szakértők bevonásával vizsgálják a baleset pontos körülményeit.  



(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!