Egy ember életét vesztette, többen megsérültek az M43-as autópályán történt balesetben

Kék hírek, 2024.03.20

Egy ember életét vesztette, illetve többen is megsérültek abban a balesetben, amely szerda hajnali 1 óra körül történt az M43-as autópálya Nagylak felé tartó oldalán.

Halálos baleset az M43-as autópályán Amint arról portálunkon korábban már beszámoltunk, az utoléréses balesetben egy trélert húzó kisbusz, valamint egy kamion ütközött össze az M43-as autópálya 56-os kilométerszelvényénél, Csanádpalota közelében.  

A baleset következtében egy ember a kisbuszba szorult, akit a makói hivatásos tűzoltók szabadítottak ki a roncsból, majd adtak át a mentőszolgálat munkatársainak.  

Hangai József mentőtiszt kérdésünkre elmondta, hogy a balesethez Makóról és Szegedről is érkeztek mentőegységek, összesen négy. Egy sérültet többszörös, életveszélyes sérülésekkel láttak el, illetve helyszini életmentő beavatkozásokra is szükség volt. Az életveszélyes sérültet az ellátást követően kórházba szállították. A balesetben két fő könnyebben sérült, zúzott, vágott sérüléseket szenvedetek. Egy személy látszólag nem sérült meg, de a baleseti mechanizmusra tekintettel a mentők kórházba szállították.  

Hangai József ugyanakkor megjegyezte, egy ember sajnos a helyszínen életét vesztette, nála az újraélesztés sem vezetett eredményre.
(Webrádió)

Galériánk

Halálos baleset az M43-as autópályán Halálos baleset az M43-as autópályán
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!