Egy négyfős társaság ölt meg egy 54 éves férfit Furtán

Kék hírek, 2023.01.30

A Hajdú-Bihar vármegyei nyomozók 24 órán belül elfogták azt a négyfős társaságot, akik a gyanú szerint megöltek egy 54 éves férfit Furtán.

Emberölés Furtán
Egy furtai férfi január 27-én tett bejelentést a rendőrségen arról, hogy a szomszédját egy napja nem látta, viszont a bejárati ajtó nyitva van. A rendőrök a ház előszobájában találták meg az 54 éves tulajdonost, majd az elvégzett vizsgálatok során kiderült, hogy a férfi halálát idegenkezűség okozta.  

Hamar a rendőrök látókörébe került egy négyfős társaság, egy 48, egy 28, illetve 20 éves férfi, valamint egy 31 éves nő, akik meg akarták szerezni ismerősük pénzét.  

A társaság január 26-án ment át a sértetthez, akit agyba-főbe vertek, majd 40.000 forint készpénzzel távoztak a helyszínről, magára hagyva a magatehetetlen 54 éves férfit.  

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a négyfős társaság tagjaival szemben, akiket kihallgatásuk után őrizetbe vettek, majd kezdeményezték letartóztatásukat is.  
(Webrádió)

Címkék

Emberölés Furta
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!