TV műsor

Életfogytiglani fegyházra ítéltek egy oroszlányi nőt halálra késelő férfit

Kék hírek, 2021.02.17

A Tatabányai Törvényszék életfogytiglani fegyházra ítélt első fokon szerdán egy férfit, aki alkalmi nőismerősét 17 késszúrással megölte.

Az elkövető 25 év letöltése után bocsátható feltételes szabadlábra és köteles megfizetni a 11 millió forintos bűnügyi költséget.

A bíró iratismertetése alapján 2019. december 30-án a hajléktalan életmódot folytató áldozat és az elkövető - akik között korábban alkalomszerű kapcsolat volt - egy lakásban italozott, szexuális kapcsolatot létesített, majd a férfi 17 szúrást ejtett a nőn és elvágta a torkát. A rendőrség a térfigyelő kamerák alapján azonosította és néhány nap múlva az utcán véres ruhában elfogta a férfit, aki tagadta a bűncselekmény elkövetését.

Az első tárgyaláson ismertetett vélemények szerint az elkövető nem szenved kóros elmeállapotban, intelligenciája átlagos. Örömtelen élete miatt személyisége beszűkült, elmagányosodás jellemzi.

Az ítélet nem jogerős. Az ügyész a feltételes szabadlábra bocsátás határidejének meghosszabbításáért, a vádlott és védője felmentésért, illetve enyhítésért fellebbezett.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!