TV műsor

Életfogytiglani fegyházra ítéltek egy rákóczifalvai férfit három ember megöléséért

Kék hírek, 2021.07.13

Életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a Szolnoki Törvényszék kedden azt a rákóczifalvai férfit, aki megölt három embert 2017-2018-ban. A feltételes szabadságra bocsátás lehetőségét a bíróság kizárta; az ítélet nem jogerős.

Halált okozó testi sértés miatt indult eljárás a rákóczifalvai halálesetek ügyében A döntést az ügyész tudomásul vette. A gyulai büntetés-végrehajtási intézetben letartóztatásban levő vádlott telekommunikációs eszközön keresztül fellebbezést jelentett be, védője szintén fellebbezett, a vádlott felmentése céljából. Az ügyben a végső döntést a Szegedi Ítélőtábla hozza majd meg, addig a vádlott letartóztatásban marad.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség aljas indokból, különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés és két rendbeli kifosztás miatt emelt vádat a férfi ellen, aki 2017 decemberében agyonvert egy idős embert, 2018 februárjában pedig a kertszomszédjaival végzett.

Fotó: Archív/MTI
(MTI)

Galériánk

Halált okozó testi sértés miatt indult eljárás a rákóczifalvai halálesetek ügyében Halált okozó testi sértés miatt indult eljárás a rákóczifalvai halálesetek ügyében
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!