Elfogták a csepeli buszon késelő férfit

Kék hírek, 2021.02.25

Néhány óra alatt elfogta a rendőrség azt a férfit, aki csütörtök reggel késsel megsebesített egy nőt Csepelen, egy buszon - mondta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kommunikációs osztályának vezetője az MTI-nek.

Fülöp Gergely őrnagy elmondta: csütörtök reggel Csepelen, a Szent Imre téren várakozó 151-es buszon egy férfi késsel megsebesített egy nőt az arcán. A nőt könnyebb - nyolc napon belül gyógyuló - sérüléssel a mentők kórházba vitték.

A BRFK nyomozócsoportot alakított az elkövető mielőbbi kézre kerítéséért, és néhány órán belül azonosították is a feltételezett elkövetőt, egy 37 éves budapesti férfit - tette hozzá. Mint mondta, a férfi ellen körözést adtak ki, ellenőrizték a lakását, munkahelyét, és délután elfogták.

Az osztályvezető elmondta azt is, a BRFK közösség tagja elleni erőszak bűntette és súlyos testi sértés kísérlete miatt folytatja az eljárást a férfi ellen.

Karácsony Gergely főpolgármester korábban arról írt közösségi oldalán, az elkövető késsel akarta levágni a nő arcáról a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói demonstrációinak idején ismertté vált "SZFE-maszkot".
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!