Elfogták a fiatalokat, akik zaklattak, illetve bántalmaztak egy női utast a villamoson

Kék hírek, 2022.08.03

A rendőrök elfogták azt a 17 éves lányt, később pedig feladta magát az a 14 éves fiú is, aki zaklatott, majd bántalmazott egy női utast a 3-as villamoson Budapesten.

Rendőrség-felirat
A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitánysága csoportosan elkövetett garázdaság bűntett és könnyű testi sértés vétség gyanúja miatt indított nyomozást két fiatal ellen.

Amint arról portálunk korábban már beszámoltunk, 2022. június 14-én 20 óra 50 perc körül két nő és egy fiatalember zaklatott egy női utast a 3-as villamoson, majd a fiú meg is ütötte a lányt. Miután a sértett leszállt a járműről a társaság tovább inzultálta.  

Az esetről kamerafelvétel is készült, amelyet a rendőrség közzétett a honlapján, majd több bejelntés is érkezett, hogy felismerik a videón látható fiatalokat. A zuglói rendőrök először a 17 éves lányt azonosították, majd a verekedő 14 éves fiú is feladta magát. A rendőrök a keresett lányt szerda délelőtt zuglói lakcímén fogták el, majd délután a fiú is feladta magát a kapitányságon.  

A fiatalokat kihallgatták, harmadik még gyermekkorú társukat a nyomozók még nem hallgatták meg - tájékoztatott honlapján a rendőrség.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!