Elfogtak egy dílerpárost Csörögön

Kék hírek, 2022.09.10

Elfogtak két kábítószer-kereskedőt és négy drogfogyasztót Csörögön - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu oldalon.

Elfogtak egy dílerpárost Csörögön A rendőrök szerdán csaptak le az 50 éves férfira és 30 éves élettársára, miután olyan információkat kaptak, hogy a páros kábítószerrel kereskedik. A házukban többféle kábítószergyanús anyagot találtak, amelyeket jelenleg szakértők vizsgálnak - írták.

A gyanú szerint a férfi és élettársa huzamosabb ideje értékesítettek speed és kristály nevű illegális szert, grammját 3500 forintért. Abban a házban árulták, ahol két kiskorú gyermeket neveltek, sőt a kicsik számára gond nélkül hozzáférhető és elérhető volt a szer - áll a közleményben.

A nyomozók a páros kapcsolatrendszerét is feltérképezték, ez alapján négy fogyasztót azonosítottak, aki a gyanú szerint rendszeresen járt hozzájuk.

Az előállítottak gyorstesztje pozitív lett. A fogyasztókat kábítószer birtoklása vétségével, a dílereket kábítószer-kereskedelem bűntettével gyanúsították meg.

(FOTÓ)
(MTI)

Galériánk

Elfogtak egy dílerpárost Csörögön Elfogtak egy dílerpárost Csörögön
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!