Elfogtak egy férfit, aki ellen tíz körözés volt kiadva

Kék hírek, 2023.01.18

Elfogtak egy 24 éves férfit a rendőrök, aki ellen tíz körözés volt kiadva, többek között garázdaság, kábítószer birtoklása és testi sértés miatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a police.hu oldalon szerdán.

Azt írták, az újpesti rendőrkapitányság rendőrei január 11-én mentek ki egy Árpád úti lakáshoz, mert információik szerint ott egy olyan férfi tartózkodott, aki ellen több körözés is volt érvényben.

A rendőrök a lakásban megtalálták a keresett férfit, akiről az ellenőrzés során kiderült, hogy tíz körözés van ellene. Ebből négyet a Fővárosi Törvényszék rendelt el garázdaság, kábítószer birtoklása és tartózkodási helyének megállapítása miatt. Ezeken túl kereste a Pesti Központi Kerületi Bíróság szintén garázdaság, a XVII. kerületi rendőrkapitányság pedig testi sértés elkövetése miatt. A férfi ellen a nemzetközi körözésén túl két szabálysértési eljárásban elzárás végrehajtását is elrendelték.

A rendőrség közölte: a 24 éves férfit a kerületi rendőrök elfogták és előállították a kerületi kapitányságra, majd átkísérték a büntetés-végrehajtási intézetbe.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!