Elképesztő ámokfutást rendezett egy férfi

Kék hírek, 2021.04.07

Fél órán belül öt autót is összetört, két nappal korábban pedig egy villanyórát is kidöntött az az 52 éves férfi, aki Tapolcán és környékén rendezett ámokfutást.

Ámokfutás Tapolcán
Először április 3-án érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy egy autós Tapolcán kidöntött egy villanyórát. A rendőrök az 52 éves helyi férfit igazoltatták, majd helyszíni bírságot szabtak ki vele szemben. Az autósnak ez nem volt elrettentő, hiszen két nappal később Gyulakeszi felé hajtott, amikor egy előzni szándékozó autósra húzta rá a kormányt. A két jármű összeütközött, majd az árokban kötöttek ki. A balesetben szerencsére senki sem sérült meg. A vélhetőleg ittas sofőr vezetői engedélyét az egyenruhások elvették és feljelentést is tettek ellene.

A valószínűleg részeg férfi ebbe nem nyugodott bele, majd miután hazament ismét volán mögé ült, ezúttal egy kisteherautóval indult Tapolcáról Veszprém irányába a 77-es úton. Egészen Monostorapátig jutott, közben pedig három autót rongált meg. Ezek után nem tudni miért de ismét visszafordult Tapolca irányába, ahol több közúti táblát is kidöntött útközben. A városban mégegy táblának nekiment, amely kárt tett egy másik autóban is. Ezután egy benzinkút felé vette az irányt az ámokfutó, ahol majdnem elgázolt két helyszínelő rendőrt, majd szándékosan egy álló autónak hajtott, amelyben többen is ültek. A balesetek során szerencsére senki sem sérült meg, az 52 éves ámokfutót a helyszínen elfogták, majd őrizetbe is vették, ellene közúti veszélyeztetés és cserbenhagyás miatt indított eljárást a Tapolcai Rendőrkapitányság.

(Webrádió)

Címkék

Tapolca Ámokfutás Baleset
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!