Eloltották a lángokat a XXIII. kerületi kertészetben

Kék hírek, 2024.02.07

Eloltották a lángokat a XXIII. kerületi Meddőhányó utcában kigyulladt kertészetben - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szerda reggel az MTI-vel. A tűzoltásban hetven tűzoltó huszonegy járművel vett részt - közölte később a fővárosi katasztrófavédelem.

Teljes terjedelmében ég egy tízezer négyzetméteres kertészet Budapest XXIII. kerületében Kedden késő este teljes terjedelmében égett és szinte megsemmisült a tűz következtében egy mintegy ötezer négyzetméteres, könnyűszerkezetes, lemez oldalfalú, csarnokszerű épület, amelyben nagy mennyiségű kertészeti felszerelés volt.

A fővárosi hivatásos és a dél-pesti önkéntes tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett fékezték meg a lángokat.



A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság azt közölte szerda délelőtt az MTI-vel, hogy a tűz a szomszédos létesítményeket is közvetlenül veszélyeztette, de a többméteres lángok továbbterjedését a tűzoltók megakadályozták, majd eloltották a tüzet.

A tűzoltásban hetven tűzoltó huszonegy tűzoltó gépjárművel vett részt - tették hozzá.

A tűz keletkezésének körülményeit tűzvizsgálati eljárás keretén belül vizsgálják.
(MTI)

Galériánk

Teljes terjedelmében ég egy tízezer négyzetméteres kertészet Budapest XXIII. kerületében Teljes terjedelmében ég egy tízezer négyzetméteres kertészet Budapest XXIII. kerületében Teljes terjedelmében ég egy tízezer négyzetméteres kertészet Budapest XXIII. kerületében Teljes terjedelmében ég egy tízezer négyzetméteres kertészet Budapest XXIII. kerületében
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!