Eloltották a visegrádi Hotel Silvanusban keletkezett tüzet

Kék hírek, 2024.03.09

Az OKF tájékoztatása szerint a Silvanus Hotel oltását végző tűzoltóknak együttes erővel sikerült eloltaniuk a szálloda negyedik szintjén keletkezett tüzet, amely átterjedt a tetőszerkezetre is.

Tűz ütött ki a visegrádi Hotel Silvanusban A katasztrófavédelmi szolgálat mellett, a szentendrei, esztergomi, valamint budapesti hivatásos, illetve szentendrei, visegrádi, leányfalui, pilisborosjenői és szigetmonostori önkéntes tűzoltók vonultak ki a helyszínre.

A munkálatokat a fővárosi, váci, üllői, nagynagykátai, szigetszentmiklósi, budaörsi és a gödöllői vízszállítók is segítették. 


A tűzoltóknak 14 vízsugárral sikerült megfékeznie a szállodatüzet.  

A szállodát összesen 230 embernek kellett elhagynia. A rendőrség a hotelhez vezető Panoráma és Simontornyai utat az oltás idejére teljes szélességében lezárta. 

Amint arról portálunkon korábban már beszámoltunk, a Panoráma utcai Hotel Silvanusban szombat délelőtt csaptak fel a lángok, a hotel 4. emeletén, majd átterjedtek a tetőszerkezetre is.
(Webrádió)

Galériánk

Tűz ütött ki a visegrádi Hotel Silvanusban Tűz ütött ki a visegrádi Hotel Silvanusban Tűz ütött ki a visegrádi Hotel Silvanusban Tűz ütött ki a visegrádi Hotel Silvanusban
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!