Emberkereskedelem miatt vettek őrizetbe két férfit Nógrádban

Kék hírek, 2024.03.07

Emberkereskedelem és kényszermunka bűntett kísérlete miatt folytat eljárást egy 34 éves és egy 50 éves salgótarjáni férfival szemben a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság; az őrizetbe vett két férfi fogva tartott egy nőt, akit szexuális szolgáltatásokra kényszerítettek - közölte a főkapitányság csütörtökön az MTI-vel.

A fiatalabb férfi februárban 50 éves társa salgótarjáni családi házának nyári konyhájában - annak beleegyezésével - fogva tartotta nőismerősét. Kiszolgáltatott helyzetét kihasználva arra akarták rábírni, hogy Salgótarjánban, később Németországban szexuális cselekményeket végezzen másokkal - írták a közleményben.

A nőt a 34 éves elkövető többször bántalmazta, tisztálkodási lehetőséget nem biztosított számára, enni naponta csak egyszer adott neki.

A közlemény szerint több férfi érkezett a házhoz, akiknek a nőt felkínálták ellenszolgáltatásért cserébe. A fiatalabb gyanúsított február elején a sértettet fojtogatni kezdte, megpofozta és kényszerítette, hogy szexuális cselekményt végezzen vele.

Az őrizetbe vett két férfi közül a 34 évest szexuális erőszak bűntett elkövetésével is gyanúsítják és indítványozták letartóztatását. Vagyonvisszaszerzés keretében a nyomozók gépkocsit foglaltak le tőle.

Az idősebb gyanúsítottnak járművezetés eltiltás hatálya alatt bűntett miatt is felelnie kell. Megállapították azt is, hogy a férfi ellen a Gyöngyösi Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki, ezért a rendőrök büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!