Emberölés miatt vettek őrizetbe egy dombrádi férfit

Kék hírek, 2024.05.16

Emberölés miatt vettek őrizetbe egy dombrádi férfit, aki bántalmazott, majd eszméletlen állapotban magára hagyott Rétközberencs külterületén egy 17 éves fiút, aki a helyszínen belehalt sérüléseibe - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a police.hu-n.

Gyilkosság Rétközberencsen Azt írták, a rétközberencsi fiú eltűnését május 14-én egyik családtagja jelentette be, és a szabolcsi rendőrök három órán belül elfogták a feltételezett elkövetőt.

A bejelentéskor a rokon elmondta, hogy a fiú előző nap délután fodrászhoz ment, ahonnan nem tért haza, és azóta nem tudnak hollétéről.

A dombrádi körzeti megbízott rendőrök adatgyűjtésbe kezdtek, és megállapították, hogy a fiú 14-én nem ment iskolába, valamint hogy utoljára a 21 éves H. D. dombrádi férfi társaságában látták. A férfi azt mondta, hogy 13-án este Rétközberencs külterületén előzetes szóváltás után egy karóval bántalmazta a 17 éves fiút, akit eszméletlen állapotban a sorsára hagyott, miután elvette tőle a mobiltelefonját és a cipőjét. A rendőrök a férfi által megadott helyen holtan találtak rá az áldozatra - tudatták.

A közlemény szerint a férfit emberölés megalapozott gyanújával állították elő, kihallgatták, őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatását.

(MTI)

Címkék

Gyilkosság Emberölés Rétközberencs
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!