Engedély nélkül drifteltek Algyőn (Frissítve)

Kék hírek, 2024.04.09

41 autót rendeltek be járművizsgálatra azokból a személyautókból, amelyek egy engedély nélkül megtartatott autós rendezvényen vettek részt szombaton Algyőn.

Drift engedély nélkül
A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a helyi járőrök Csongrád-Csanád Vármegyei Adó- és Vámigazgatóság, valamint a Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal Közlekedési és Útügyi Osztály munkatársaival közösen intézkedtek Algyőn, egy magánterületen a Farki-réten.

Az egyenruhások ellenőrizték a be nem jelentett rendezvényen parkoló, valamint driftelő autók műszaki állapotát, illetve a sofőröket is. Az összehangolt akcióban a rendőrök 155 főt igazoltattak, valamint 90 gépkocsit néztek át, melyek közül 41-et engedély nélküli átalakítás és nem megfelelő műszaki állapot gyanúja miatt rendeltek be járművizsgálatra.  

Portálunk elérte az egyik "szervezőt", aki elmondta, hogy nagyon sajnálja a történteket, főleg azoknak a járműveit, akiket vizsgálatra rendeltek be. A rendezvényre kiérkező rendőrök korrektül jártak el, azonban véleménye szerint a Csongrád-Csanád Vármegyei Kormányhivatal Közlekedési és Útügyi Osztály munkatársai indokolatlanul szigorú intézkedést hoztak jó néhány jármű esetében. Véleménye szerint a legkisebb dologba is belekötöttek, még egy biciklist is becitáltak. A kérdésünk a szervező ugyanakkor elmondta, ezt nem fogják annyiban hagyni, hiszen véleménye szerint túlzott mértékű intézkedés történt. Ugyanakkor hozzátette, több napot dolgoztak azon, hogy a terület megfeleljen az autós eseménynek, de engedélyt végül nem kaphattak, mert mérgező a terület.
(Webrádió)

Galériánk

Drift engedély nélkül Drift engedély nélkül
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!