Európa-liga - BKK: számos változásra kell számítani a fővárosi közösségi közlekedésben csütörtök este

Kék hírek, 2023.03.14

A megszokottnál sűrűbben közlekednek majd a közösségi közlekedés járatai a fővárosban a csütörtök esti Ferencváros-Bayer Leverkusen labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntő visszavágóhoz kapcsolódóan - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kedden az MTI-vel.

Mint írták, a Puskás Aréna környékén a mérkőzés napján már 18 órától számos közlekedési változásra, lezárásra kell számítani.

Tekintettel arra, hogy a stadion környékén korlátozottak a parkolási lehetőségek, a BKK azt kéri, hogy a Puskás Arénát közösségi közlekedéssel közelítsék meg. Ennek érdekében a mérkőzés előtt, illetve azt követően a megszokottnál sűrűbben indul a 2-es és a 4-es metró, valamint az 1-es villamos.

A stadionba a Dózsa György út felől és a Stefánia út felől is be lehet lépni. Az aréna gyalog nemcsak a Puskás Ferenc Stadion metróállomástól, hanem hasonló eljutási idővel a Keleti pályaudvartól, a Verseny utcán át is megközelíthető - írták.

A BKK közleménye szerint várhatóan 18 órától lezárják a Dózsa György utat a Thököly út és a Kerepesi út között, a Stefánia utat a Thököly út és a Hungária körút között, az Ifjúság útját, a Verseny utcát, valamint az Istvánmezei utat is.

A BKK az utazás megtervezéséhez a BudapestGO alkalmazás használatát javasolja.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!