Fegyverrel fenyegette meg családját egy férfi Nyírteleken

Kék hírek, 2022.09.30

Elfogtak és őrizetbe vettek egy 28 éves férfit, aki otthonukban késsel megszúrta feleségét, a gyermeküket pedig bezárta a lakás egyik szobájába pénteken Nyírteleken - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Családi tragédia Nyírteleken A rendőrségi segélyvonalat hajnalban hívta egy bejelentő, hogy a szomszédjában élő nő vérző sérülésekkel kért tőle menedéket és segítséget, mert a férje késsel többször megszúrta, és bár sikerült elmenekülnie, a másfél éves gyermeküket nem tudta magával hozni - írták.

A fiatal nő a kiérkező rendőröknek elmondta, hogy férje a gyereket bezárta egy szobába, őt bántalmazta, többször megszúrta, miközben azt kiabálta, hogy mindenkit megkésel, aki be mer menni a házba, és önmagával is végezni fog.

A helyszínre riasztották a Terrorelhárítási Központ egységeit is. A központ főigazgatójának telefonos irányításával a nyíregyházi rendőrök behatoltak a házba,. Az egyik szobába bezárva sértetlenül megtalálták a gyereket, apjára pedig egy másik szobában, önmagának okozott sérülésekkel, eszméletlenül találtak rá.

A mentők a két sérültet kórházba vitték, a férfi ellen emberölés kísérlete miatt indult büntetőeljárás - olvasható a közleményben. Úgy tudni, hogy egy ismert magyar fitnessmodell az áldozat.
(MTI)

Címkék

Családi tragédia Nyírtelek
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!