Gázrobbanás történt egy gyöngyösi társasházban, egy ember meghalt

Kék hírek, 2021.01.06

Gázrobbanás történt, majd tűz ütött ki egy gyöngyösi társasházban keddről szerdára virradó éjszaka, egy ember meghalt - közölte a Heves megyei katasztrófavédelmi szóvivő szerda reggel az MTI-vel.

Gázrobbanás történt egy gyöngyösi társasházban, egy ember meghalt Nagy Csaba elmondta: a detonáció nem sokkal éjfél után egy háromemeletes, 24 lakásos, téglaépítésű társasházban történt, eddig tisztázatlan okból. A Verseny utcai épület egy második emeleti lakása a robbanástól kigyulladt és teljes terjedelmében égett - tette hozzá.

A lángok megfékezésére Egerből, Hatvanból, Jászberényből, Hevesről, Aszódról és Bátonyterenyéről nyolc járművel érkeztek tűzoltók, akik a házból negyvenkét embert menekítettek ki, közülük hatot egy közeli általános iskolában helyeztek el, a többiek rokonokhoz mentek.

A tüzet több oldalról oltva a katasztrófavédelem munkatársai az égő lakásban egy holttestet találtak - tájékoztatott a szóvivő. A robbanásban megsérült ingatlan állapotát és az eset körülményeit tűzoltók, rendőrök és statikusok jelenleg is vizsgálják.
(MTI)

Címkék

Gázrobbanás Gyöngyös

Galériánk

Gázrobbanás történt egy gyöngyösi társasházban, egy ember meghalt Gázrobbanás történt egy gyöngyösi társasházban, egy ember meghalt Gázrobbanás történt egy gyöngyösi társasházban, egy ember meghalt
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!