Halálos áldozatai is vannak a nyársapáti balesetnek

Kék hírek, 2020.09.04

Két ember a helyszínen meghalt és többen megsérültek abban a közlekedési balesetben, amely péntek reggel történt Nyársapátnál - közölte a rendőrség a police.hu oldalon. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője azt közölte, hogy egy 7 év körüli fiú és egy 28 éves nő halt meg a balesetben.

Buszmegállóba csapódott egy kisbusz Nyársapátnál, halálos áldozatok is vannak Buszmegállóba csapódott és elsodort hat embert egy kisbusz a Pest megyei Nyársapátnál - tájékoztatta a katasztrófavédelem korábban az MTI-t. Közleményük szerint a jármű fának ütközött, majd a megállóba sodródott a 441-es út 7-es kilométerénél.

A rendőrség azt közölte, hogy a mikrobusz Cegléd irányából Nagykőrös felé tartott, amikor - 6 óra 50 perc körül - a buszmegállóba hajtott.

A balesetben többen megsérültek, ketten a helyszínen meghaltak.

A rendőrök a mentés és a helyszínelés idejére az utat teljes szélességében lezárták.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgákat szóvivője telefonon azt közölte az MTI-vel, hogy két mentőhelikopter és nyolc mentőautó érkezett a baleset helyszínére.

A súlyos balesetben ketten - egy 7 év körüli fiú és egy 28 éves nő - meghaltak. Egy 8 éves fiút és egy 9 éves lányt súlyos sérülésekkel vittek egy budapesti és egy szegedi kórházba a mentőhelikopterek. Egy 40 éves férfit és egy 16 éves fiút pedig könnyű sérülésekkel szállítottak kórházba - fűzte hozzá.
(MTI)

Címkék

Nyársapát Baleset

Galériánk

Buszmegállóba csapódott egy kisbusz Nyársapátnál, halálos áldozatok is vannak Buszmegállóba csapódott egy kisbusz Nyársapátnál, halálos áldozatok is vannak Buszmegállóba csapódott egy kisbusz Nyársapátnál, halálos áldozatok is vannak
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!