Halált okozó testi sértés miatt vettek őrizetbe egy galamboki férfit

Kék hírek, 2018.11.07

Halált okozó testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek egy galamboki férfit, aki az utcán bántalmazta ismerősét, aki később meghalt - tájékoztatta a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-t.

Sznopek Veronika közölte: a gyanúsított november 3-án, délután két kézzel mellkason ütötte a járdán vele szemben gyalogló ismerősét. A sértett a bántalmazás következtében hanyatt esett, fejét a betonba ütötte és rövid időre elvesztette az eszméletét. Járókelők a segítségére siettek, de a férfi nem kért orvosi ellátást, hazament otthonába, ahol másnap a lánytestvére - aki nem tudott a korábbi bántalmazásról - holtan találta.

Az orvosi vizsgálat megállapította, hogy a férfit bántalmazták. A rendőrök az adatgyűjtés során megnézték a térfigyelő kamera felvételeit, amelyen látható, hogy a gyanúsított fellökte az áldozatot.

A 39 éves galamboki férfit halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, és bűnügyi őrizetbe vették.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!